Τελευταίες Ειδήσεις

KINAΛ-Διεργασίες ενόψει προγραμματικής συνδιάσκεψης




Τις προτεραιότητες των πρώτων μηνών του 2020 σχεδιάζουν στο Κίνημα Αλλαγής σε τοπικό επίπεδο, ενώ γεγονός – σταθμός αποτελεί η πολιτική και προγραμματική συνδιάσκεψη για τη σοσιαλδημοκρατία που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαρτίου και η οποία φιλοδοξεί να αποσαφηνίσει το ιδεολογικό στίγμα του φορέα.
Στόχος είναι να αυξηθούν τα εγγεγραμμένα μέλη διαδικασία που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι επόμενοι τομείς που θα συσταθούν.

Ήδη, συστάθηκε γραφείο αγροτικού τομέα, δεδομένου ότι τα αγροτικά προβλήματα διογκώνονται (υψηλό κόστος παραγωγής, εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων, ανυπαρξία μηχανισμών στήριξης, καθυστερήσεις στην καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ, νέες προκλήσεις ενόψει της νέας ΚΑΠ οδηγώντας σε αδιέξοδο τους γεωργούς και κτηνοτρόφους).
Το επόμενο διάστημα θα συσταθεί γραφείο αυτοδιοίκησης, γραφείο συνδικαλιστικού τομέα κ.ο.κ. σύμφωνα με τους τομείς που ανακοινώθηκαν από τα κεντρικά. Οι τομείς έχουν ως στόχο να αναλάβουν την προγραμματική επεξεργασία των θέσεων και τις καθημερινές πολιτικές του παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν.
Όπως ανέφερε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Μανώλης στόχος μας είναι να ξεκινήσει η συζήτηση από τη βάση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.