Τελευταίες Ειδήσεις

Πρόεδρος του Θ.Χ.Π.Τ η Ντίνα ΔήμαΔόθηκε  στην δημοσιότητα το ΦΕΚ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων που υπογράφει η αρμόδια Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου, που αφορά το ορισμό των νέων μελών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Στο συγκεκριμένο ΦΕΚ αναφέρεται ότι δύο γνωστοί Τρικαλινοί θα συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας και αυτοί θα είναι η πρώην Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Ντίνα Δήμα ως Αντιπρόεδρος Β’ ( και θα ασκεί τα καθήκοντα προέδρου στο Θ.Χ. Π. Τρικάλων) και ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων και γνωστός οφθαλμίατρος Νίκος Σακκάς ως απλό τακτικό μέλος.
Για το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων νομού Τρικάλων στο Κεφαλόβρυσο, όπου αποτελεί ένα από τα πέντε (5) εποπτεύοντα υγειονομικά τμήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Ντίνα Δήμα αναλαμβάνει την προεδρία, ο Νίκος Σακκάς μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ο νοσηλευτής Βαγγέλης Κολώνας επίσης μέλος, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.
Η θητεία των μελών του Δ.Σ. ορίζεται για τα επόμενα τρία (3) χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.