Τελευταίες Ειδήσεις

Εγνατία Οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών μετά τις έξι το απόγευμαΕγνατία Οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών μετά τις έξι το απόγευμαΤην απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών μετά τις 18:00 το απόγευμα στην Εγνατία οδό λόγω της εξέλιξης του κύματος κακοκαιρίας ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Ελαφριά χιονόπτωση επικρατεί από τα ξημερώματα στην περιοχή της Φλώρινας και στα ορεινά της Κοζάνης της Καστοριάς, αλλά και των Γρεβενών. Σύμφωνα με την τροχαία δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στο Εθνικό, ενώ χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες η λάστιχα χιονιού σε ορισμένα σημεία του επαρχιακού δικτύου της Φλώρινας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μετά τις 18:00 στην Εγνατία
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της περιφερειακής διεύθυνσης της ΕΛΑΣ Δυτικής Μακεδονίας επιτρέπεται η κίνηση των φορτηγών έως την 18:00 (6η ώρα το απόγευμα) στους αυτοκινητόδρομους και το εθνικό οδικό δίκτυο στις ακόλουθες οδικές αρτηρίες: Εγνατία οδό και στους καθέτους άξονες Σιάτιστα Κρυσταλλοπηγή και Φλώρινα - Νίκη.


Επισημαίνεται ότι μετά τις 6 το απόγευμα απαγορεύεται αυστηρά η κίνηση των φορτηγών σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους και το εθνικό οδικό δίκτυο. Αντιολισθητικές αλυσίδες η λάστιχα χιονιού είναι απαραίτητα από το 18 χλμ-25 χλμ του επαρχιακού δρόμου Καστοριάς - Φλώρινας μέσω Βίτσιου και Καστοριάς Φλώρινας μέσω Βίγλας, καθώς και στο επαρχιακό δρόμο που συνδέει τον Αετό με το Νυμφαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.