Τελευταίες Ειδήσεις

Γυναίκα με σπάνια πάθηση τρώει ένα μπουκάλι ταλκ τη μέρα



Γυναίκα με σπάνια πάθηση τρώει ένα μπουκάλι ταλκ τη μέραΥπάρχουν εθισμοί και εθισμοί, αλλά ο εθισμός μιας 44χρονης μητέρας είναι ένας από τους πιο παράξενους. Μπορεί να φάει ένα ολόκληρο μπουκάλι ταλκ για μωρά τη μέρα.
Συγκεκριμένα, η 44χρονη Λίζα Άντερσον ξεκίνησε να τρώει ταλκ, ξαφνικά μια μέρα πριν από 15 χρόνια που στέγνωνε το γιο της αφού τον είχε κάνει μπάνιο.
Έκτοτε, η ακόρεστη πείνα της για ταλκ έχει γιγαντωθεί και πλέον χρειάζεται να πηγαίνει κάθε μισή ώρα στο μπάνιο προκειμένου να φάει τη λευκή σκόνη, την οποία απλώνει στο πίσω μέρος της παλάμης της.
Μάλιστα, χρειάζεται να σηκωθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να χορτάσει την ακόρεστη πείνα της για ταλκ.

Όπως η ίδια ισχυρίζεται, Σήμερα, 15 χρόνια μετά και έπειτα από τρια παιδιά, το πάθος της αυτό της έχει κοστίσει περί τις 9.400 ευρώ, προκειμένου να καταναλώνει το αγαπημένο της ταλκ της Johnson's.
Όπως αναφέρει η Λίζα, τα εβδομαδιαία της έξοδα να ανέρχονται πλέον περί τα 12 ευρώ την εβδομάδα, όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά, η Daily Mail.
Στο παρελθόν έχει προσπαθήσει μόνη της να απεξαρτηθεί από το ταλκ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το περισσότερο που άντεξε χωρίς την άσπρη σκόνη για τα μωρά ήταν 2 μέρες.
Σήμερα, βρήκε επιτέλους το θάρρος να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών για τον εθισμό της, με τους γιατρούς να την έχουν διαγνώσει με σύνδρομο Pica, μια διατροφική διαταραχή κατά την οποία αισθάνεσαι την ακατανίκητη ανάγκη να τρως μη-τρόφιμα, όπως μπογιά, σκόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.