Τελευταίες Ειδήσεις

Πυροβόλησαν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Γλυφάδα

Πυροβόλησαν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην ΓλυφάδαΣυναγερμός σήμανε στην αστυνομία καθώς πριν από λίγο σημειώθηκαν πυροβολισμοί στη Γλυφάδα.

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε το βράδυ της Τρίτης στην Γλυφάδα παλαίμαχος ποδοσφαιριστης του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη έξω από το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, με τον δράστη να βγαίνει από το smart και να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον Σέρβο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σφαίρα.
Ο Κοβάσεβιτς είχε βγει για να παρκάρει το αυτοκίνητό του, όταν άγνωστος πυροβόλησε μία φορά από διερχόμενο όχημα.

Ο  Κοβάσεβιτς μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου υποβάλετε σε εξετάσεις, με την Αστυνομία να «σαρώνει» την περιοχή αναζητώντας τους δράστες.
Σύμφωνα με τις ίδιες το αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η επίθεση κατά του Κοβάσεβιτς βρέθηκε καμένο κοντά στο  γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας και στο σημείο μεταβαίνει η ΕΛ.ΑΣ..
Ο πρώην «ερυθρόλευκος» είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του

Αξιωματικοί της ασφάλειας σπεύδουν στο σημείο ώστε να πάρουν καταθέσεις και να συλλέξουν και να ερευνήσουν περαιτέρω τα στοιχεία. Αγνωστο παραμένει αν τα κίνητρα του δράστη αφορούν αθλητικά ή προσωπικες διαφορες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.