Τελευταίες Ειδήσεις

Παράσταση διαμαρτυρίας δασκάλων-καθηγητών έξω από τις Διευθύνσεις τους



Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία ΟΤΕ, έξω ακριβώς από τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, προχώρησαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι μέλη της ΕΛΜΕ Τρικάλων και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων.
Οι Τρικαλινοί δάσκαλοι και καθηγητές απείχαν σήμερα από τα μαθήματα τους, διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση των πτυχίων τους από τα ελληνικά πανεπιστήμια, ζητώντας από την κυβέρνηση να αποσύρει το υπό ψήφιση νομοσχέδιο στη Βουλή, που εξισώνει τους τίτλους των κολλεγίων με τα πτυχία των ελληνικών πανεπιστημίων.

Στη συνέχεια εκπρόσωποι των δασκάλων και των καθηγητών, ανέβηκαν και συναντήθηκαν με τους Προϊσταμένους της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης κ.κ. Κωνσταντάκο και Κάκλα αντίστοιχα, μεταφέροντας  τα αιτήματα τους και ζητώντας να δοθούν άμεσες λύσεις στα προβλήματα τους.
Πάντως αν κρίνουμε από την συγκέντρωση, η συμμετοχή των Τρικαλινών εκπαιδευτικών στο συλλαλητήριο και την παράσταση διαμαρτυρίας, κυμάνθηκε για ακόμα μια φορά σε χαμηλά επίπεδα, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό για τις επόμενες διεκδικήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.