Τελευταίες Ειδήσεις

Λαμία: Ολική διαγραφή χρεών ύψους άνω των 120.000 ευρώ για 37χρονη δανειολήπτρια



Λαμία: Ολική διαγραφή χρεών ύψους άνω των 120.000 ευρώ για 37χρονη δανειολήπτριαΤην ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της από μηδενική βάση χρεών, έδωσε το Ειρηνοδικείο Λαμίας σε παντρεμένη γυναίκα 37 ετών με ειδικές ανάγκες, που ωστόσο είχε καταθέσει στο δικαστήριο ότι είναι ικανή για εργασία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το Δικαστήριο αποφάσισε την ολική διαγραφή του χρέους της συγκεκριμένης γυναίκας, που όφειλε στεγαστικό δάνειο και πιστωτική κάρτα, με το ποσό να ανέρχεται στα 126.546 ευρώ.



«Με επιμονή, συστηματική εργασία, απόλυτη ειλικρίνεια και άψογη συνεργασία, υπήρξε το αποτέλεσμα της ολικής διαγραφής των χρεών σε υπόθεση υπερχρεωμένων νοικοκυριών, που αποτελεί απόφαση σταθμό για το Ειρηνοδικείο Λαμίας. Ευχαριστώ πάρα πολύ την εντολέα μου για την εμπιστοσύνη», ήταν το σχόλιο της δικηγόρου της 37χρονης, Σοφίας Σταυράκη.

Πρόκειται ασφαλώς για απόφαση που δίνει πολλές ελπίδες σε πολλές υπερχρεωμένες οικογένειες που έχουν τη διάθεση να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και ζητούν μόνο την αντικειμενική αξιολόγηση των οικονομικών τους δυνατοτήτων προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.