Τελευταίες Ειδήσεις

Ματωμένος γάμος: Σκότωσαν γαμπρό την ώρα της γαμήλιας δεξίωσης



Ματωμένος γάμος: Σκότωσαν γαμπρό την ώρα της γαμήλιας δεξίωσηςΛίγες ώρες μετά τη γαμήλια τελετή στην Καλιφόρνια, όπου το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης, ο γαμπρός έχανε τη ζωή του με φριχτό τρόπο.
Οι νεόνυμφοι παρέθεταν το γαμήλιο πάρτι τους στον κήπο όταν στις 2.20 το ξημέρωμα εμφανίστηκαν απρόσκλητοι δύο άνδρες κρατώντας ρόπαλα του μπέιζμπολ. Ξυλοκόπησαν τον 30χρονο Τζόε Μελγκόζα μέχρι θανάτου βάφοντας τον γάμο του με αίμα.
Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση έφερε θανατηφόρο τραύμα από χτύπημα με αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι. Ο Μελγκόζα διακομίστηκε στο ιατρικό κέντρο της περιοχής αλλά υπέκυψε στα τραύματά του αφήνοντας χήρα τη νύφη του, Έσθερ Μπουσταμάντε Μελγκόζα με την οποία έχουν μία 11χρονη κόρη.
Η αστυνομία ταυτοποίησε τους δύο δράστες του εγκλήματος ως τους αδερφούς Ρόνι Αριστείδης Καστανέδα Ραμίρεζ, 28 ετών και Τζόσουε Ντάνιελ Καστανέδα Ραμίρεζ, 19 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Τσίνο, τα αδέρφια δεν γνώριζαν τον Μελγκόζα αλλά ζούσαν κοντά στο πατρικό της γυναίκας του όπου διεξαγόταν η δεξίωση του γάμου. Όπως μετέδωσε το τοπικό KTLA5, οι άνδρες εμφανίστηκαν απρόσκλητοι στη δεξίωση και άρχισαν να μαλώνουν με κάποιους από τους καλεσμένους. Τους ζητήθηκε να φύγουν, αλλά επέστρεψαν λίγο αργότερα κρατώντας ρόπαλα του μπέιζμπολ, σύμφωνα με τον αδερφό του αδικοχαμένου γαμπρού, Άντι Βελάσκεζ. Ο άνδρας προσπάθησε να αντιμετωπίσει τους "εισβολείς" οι οποίοι τον σκότωσαν. Άλλοι δύο καλεσμένοι υπέστησαν μικρά τραύματα στην πρώτη εμφάνιση των δύο δραστών στο γαμήλιο πάρτι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.