Τελευταίες Ειδήσεις

Νέα επιτυχία του παθολόγου Σόλωνα Κωτούλα



Νέα μεγάλη επιτυχία του Καλαμπακιώτη Ειδικού Παθολόγου και    Υπερηχολόγου Σόλων Κωτούλα .
Στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Επαγγελματικής Ενώσεως Παθολόγων Ελλάδος που διεξήχθη στο ξενοδοχείο KAIMAK INN στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας (Καϊμακτσαλάν), από 12 έως 15 Δεκεμβρίου, πρωταγωνίστησε. Συμμετείχε πολύ ενεργά και ήταν από τα πιο κεντρικά πρόσωπα του Συνεδρίου!
 Αναλυτικά συμμετείχε ως:
1)    Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου
2)    Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου
3)     Ομιλητής με θέμα: «Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ»
4)     Πρόεδρος σε στρογγυλή  Τράπεζα με θέμα  «ΤΟ ΝΕΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ   ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ», με εισηγητή τον κο Πυρπασόπουλο Μάριο,  Παθολόγο, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής.

5)     Πρόεδρος σε στρογγυλή  Τράπεζα με θέμα «ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΗΠΤΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ», με  ομιλητή τον κο Καραπιπέρη Δ. Γενικό Αρχίατρο Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο στην Παθολογική Κλινική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως 424, Θεσσαλονίκη.
6)      Πρόεδρος σε στρογγυλή Τράπεζα με θέμα: « KLEBSIELLA, ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ: ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ» με  ομιλητή τον κο Μεταλλίδη Σ. Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο, Επίκουρο Καθηγητή ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη.
7)     Πρόεδρος σε στρογγυλή Τράπεζα με θέμα: «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ» με ομιλήτρια την κα Ριζοπούλου Δέσποινα Παθολόγο, Γενική Κλινική, Θεσσαλονίκη.

Τέτοιες διακρίσεις τιμούν εκτός από τον ίδιο τον Ιατρό, την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και ιδιαιτέρως της Καλαμπάκας όπου ασκεί και το και το επάγγελμα-λειτούργημα του Ιατρού.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.