Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλη συγκέντρωση του ΚΙΝ.ΑΛ στα Τρίκαλα με ομιλητή τον Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη

Αναθάρρησαν οι Τρικαλινοί Πασόκοι, ελπίζοντας σε πολύ καλή εμφάνιση στις εκλογές με διψήφιο(;) ποσοστό, μετά την αποψινή αρκετά ικανοποιητική συγκέντρωση του Κινήματος Αλλαγής στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, με ομιλητή τον Γραμματέα του Κινήματος Μανώλη Χριστοδουλάκη.
Όπως κατέγραψε το trikalaIN, τον Μανώλη Χριστοδουλάκη προλόγισε προτού ανεβεί στο βήμα ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ Γιώργος Μανώλης, ο οποίος αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στην προσωπικότητα και την προσφορά του Γραμματέα.
Από την δική του μεριά ο Μανώλης Χριστοδουλάκης εξαπέλυσε δριμεία κριτικά τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη ΝΔ, τονίζοντας πως το Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη εγγυήτρια πολιτική δύναμη για την πολιτική σταθερότητα που έχει ανάγκη ο τόπος. Γι’ αυτό και ζήτησε να βγει ενισχυμένο στις κάλπες των εθνικών εκλογών την Κυριακή.

Παρόντες στην πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ, εκτός από τα μέλη και τους φίλους, ήταν και οι έξι υποψήφιοι Βουλευτές στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων Φωτεινή Αναστασίου, Γιώργος Ηλιάδης, Σωτήρης Μπλέτσας, Χρύσα Ντιντή, Κων/νος Παπαευθυμίου και Κώστας Φαμίσης, οι οποίοι στο τέλος της ομιλίας του Χριστοδουλάκη ανέβηκαν στην εξέδρα χαιρετώντας τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.