Τελευταίες Ειδήσεις

Οι ετεροδημότες βάζουν τον Μικέλη στην Βουλή!


Ορθάνοικτη είναι η πόρτα της Βουλής των Ελλήνων να υποδεχθεί τον Μικέλη Χατζηγάκη μετά την εντυπωσιακή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Τρικαλινοί ετεροδημότες στην Αθήνα!
Την εντυπωσιακή εκδήλωση, εκτός των μηνυμάτων στήριξης του νέου Τρικαλινού πολιτικού από τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος Νίκο Δένδια, προλόγισε ο γνωστός επιχειρηματίας και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) Θεόδωρος Βάρδας.
Ήταν τόσο ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του ξενοδοχείου King George στην πλατεία Συντάγματος (απέναντι από την Βουλή) από τους Τρικαλινούς ετεροδημότες της Αθήνας που έσπευσαν να τον ακούσουν, που τελικά αποδείχθηκε πολύ μικρή για να τους χωρέσει όλους.

Αλλά και από την πλευρά του ο Μικέλης Χατζηγάκης ήταν εντυπωσιακός: Με γνώμονα το πώς τα Τρίκαλα μπορούν να πάνε μπροστά, μίλησε για δραστική μείωση των φόρων των μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων, κίνητρα για τους επαγγελματίες που προσλαμβάνουν εργαζόμενους και πάνω απ’ όλα συνεργασία στους χώρους δουλειάς προκειμένου το προϊόν που παράγεται να επιφέρει κέρδος προς όφελος όλων.
Τόνισε ιδιαίτερα -καταχειροκροτούμενος- ότι αποκλειστικό μέλημά του είναι να στηρίξει την πατρίδα του και τους συμπολίτες του και ότι έχει χρέος απέναντι στα Τρίκαλα. «Με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου θα μου δοθεί η ευκαιρία να το προσπαθήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.