Τελευταίες Ειδήσεις

Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ σε Αστυνομία και ΠυροσβεστικήΕπίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και την Πυροσβεστική υπηρεσία, πραγματοποίησε ο πρ. Νομάρχης, Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, Ηλίας Βλαχογιάννης.
Ο κ. Βλαχογιάννης συγχάρηκε το προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και δεσμεύτηκε ότι την επόμενη μέρα σαν Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα σταθεί δίπλα τους όπως έκανε πάντα, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά.
"Πάντα ήμουν δίπλα σας. Πάντα συμπαραστάθηκα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος σας, επιβάλουν ανάλογη αντιμετώπιση από την Πολιτεία. Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σας.....

Σαν Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, όπου με τοποθέτησε ο Πρόεδρος Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, είχα άριστη συνεργασία με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους σας και οι περισσότερες προτάσεις σας, περιελήφθησαν στο Πρόγραμμα μας.
Η άμεση ενίσχυση του προσωπικού με προσλήψεις 1500 αστυνομικών για ενίσχυση των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ, αλλά και η ανανέωση του στόλου Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, θα είναι πρώτη προτεραιότητα μας".
Στη συνέχεια ο κ. Βλαχογιάννης είχε συνεργασία με τα Προεδρεία των συνδικαλιστικών Ενώσεων και με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.