Τελευταίες Ειδήσεις

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ : Τεράστιες οι Αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού μαςΟι αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού μας, είναι τεράστιες. Έχουμε σαφή στρατηγικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων περιοχών, έχουμε ένα εκπληκτικό και πανέμορφο ορεινό όγκο, έχουμε  πολλά και σημαντικά ιστορικά μνημεία.
Μα κυρίως έχουμε τη μοναδική Μοναστική Κοινότητα των ΜΕΤΕΩΡΩΝ, ένα μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς, που αποτελεί πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών.
Μ’ αυτά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, μ’ αυτή τη μοναδική πολιτιστική μας κληρονομιά και παράδοση, με την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για μια αλματώδη ανάπτυξη της περιοχής μας.
Προς αυτή την κατεύθυνση, όπως έκανα και σαν Νομάρχης, έτσι θα κάνω και σαν εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Θα εργασθώ μ’ όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο του Νομού μας, ώστε να δημιουργήσουμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις παραμονής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των νέων του τόπου μας.
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας για τις Αναπτυξιακές προοπτικές και δυνατότητες του Νομού μας, ο πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.