Τελευταίες Ειδήσεις

Ασταμάτητος ο Χρήστος Σιμορέλης, πάει παντού!Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Τρικάλων, Χρήστος Σιμορέλης συνεχίζει καθημερινά εξορμήσεις και περιοδείες σε όλες τις περιοχές των Τρικάλων. Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στα ορεινά της Καλαμπάκας και συγκεκριμένα στα χωριά Κονισκός, Νέα Ζωή, Λογγά, Φωτεινό και Μαυρέλι. Επίσης περιόδευσε στην Χρυσομηλία και στο Ροπωτό.
Οι συζητήσεις με τους κατοίκους των χωριών είναι, ζωντανές, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και γίνονται σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Ο Χρ. Σιμορέλης τους ενημέρωσε  για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη τετραετία, για το σημαντικό έργο που έχει γίνει σε όλη τη χώρα καθώς και σε επιμέρους τομείς στην περιοχή, άκουσε τις ανησυχίες και τις σκέψεις τους για τον μέλλον.
Έργα μείζονος σημασίας που έγιναν στην περιοχή όπως η ολοκλήρωση του κεντρικού τμήματος του Ε65 και η έναρξη εργασιών στο νότιο τμήμα, η άμεση επανακατασκευή της γέφυρας της Διάβας καθώς και η ηλεκτροκίνηση στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Δυτικής Θεσσαλίας φέρνουν αναπτυξιακή δυναμική σε όλο το Νομό. Επίσης στη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά έγινε απορρόφηση 100% των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Έτσι οι άμεσες χρηματοδοτήσεις έργων στο νομό Τρικάλων υπερβαίνουν τα 60 εκατομμύρια. Πολλά από αυτά δοθήκαν για την πρόληψη και αποκατάσταση φυσικών καταστροφών (30 εκατ. ευρώ- αντιπλημμυρική προστασία, οδοποιία, εξοπλισμό) αλλά και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την καθημερινότητα. Επιπλέον έγιναν θεσμικές παρεμβάσεις, επανεντάχθηκαν ο Δήμος Μετεώρων κι ο Δήμος Πύλης στους ορεινούς δήμους της χώρας με το νέο πλαίσιο του Κλεισθένη, αποκαθιστώντας έτσι μία πολύ μεγάλη αδικία που είχαν υποστεί από το πλαίσιο του “Καλλικράτη”.

Ο Χρ. Σιμορέλης στις επισκέψεις του στα χωρία των Τρικάλων έρχεται σε επαφή με ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα, η γνώμη τους, οι προτάσεις και οι επισημάνσεις τους είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Σε όλο το διάστημα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πυξίδα της δράσης του ήταν πάντα τα λογικά και δίκαια αιτήματα όλων των πολιτών και έτσι σκοπεύει να συνεχίσει. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη μόνη σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή ώστε να βγει οριστικά η κοινωνία από την κρίση, χωρίς να αφήσουμε κανέναν πίσω, και η χώρα να παραμείνει σε ένα ασφαλές και ελπιδοφόρο μονοπάτι.
Ο υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία την Τετάρτη 26/6, στις 20.00 στο Καστράκι, στις 21.00 θα βρεθεί στη Διάβα και θα ακολουθήσει συλλογική ομιλία στις 21.30 στη Βασιλική.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.