Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη Μικέλη Χατζηγάκη στην ΤΥΡΑΣ

Την ΤΥΡΑΣ, έδρα του μεγαλύτερου Ελληνικού γαλακτοκομικού ομίλου της χώρας, επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 ο Μικέλης Χατζηγάκης.
Ο νέος Τρικαλινός πολιτικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ομίλου κ. Τάκη Σαράντη και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους της επιχείρησης, τονίζοντας την ικανοποίησή του να επισκέπτεται τον όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας που στηρίζει σημαντικά την τοπική οικονομία και παράλληλα δίνει δουλειά σε εκατοντάδες Τρικαλινές οικογένειες και όχι μόνο.

Ο κ. Χατζηγάκης αφού ενημερώθηκε από τον κ. Σαράντη για την πολιτική της εταιρείας αλλά και για την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη στο εργοστάσιο των Τρικάλων, δήλωσε πεπεισμένος ότι “ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για την χώρα, με την αναμόρφωση του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος, μέσα από ένα σύγχρονο φιλελεύθερο οικονομικό πρόγραμμα που θα δίνει κίνητρα στις επιχειρήσεις να επενδύουν στον τόπο τους στηρίζοντας τους εργαζομένους και την απασχόληση.”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.