Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Γεωργίου Παπασίμου Δικηγόρου


Με έκπληξη διαπίστωσα ότι σε δημοσίευμα των ΝΕΩΝ και του in.gr, που αναπαράχθηκε και από διάφορες άλλες ιστοσελίδες ενημέρωσης, για τους φερόμενους ως υποψήφιους βουλευτές κατά τις προσεχείς εκλογές,  παρουσιάζομαι ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Τρικάλων. 
Η αλήθεια όμως είναι, ότι ουδεμία πολιτική  σχέση έχω, με τον ΣΥΡΙΖΑ  από τον Οκτώβρη του 2016, που αποχώρησα, μαζί με δέκα πέντε στελέχη από την συλλογικότητα του «Πράττω», καταγγέλλοντας από τότε την μνημονιακή μετάλλαξη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την ακολουθούμενη αδιέξοδη μονεταριστικού τύπου πολιτική, που διέλυσε πρωτίστως τα παραγωγικά στρώματα.
Έχω επανειλημμένως αρθρογραφήσει από τότε, επισημαίνοντας τα πολλά λάθη και τις παραλείψεις και τονίζοντας ότι η κυβερνητική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις τόσο για τη χώρα, που συνεχίζει να κινείται στις ράγες της «αποικιοποίησης»,  όσο και για τις δυνάμεις της αριστεράς και του προοδευτικού κινήματος, που έχει υποστεί εξ’ αυτής μεγάλου μεγέθους ιδεολογική ήττα.

Η ιδεολογική και πολιτική μου απόσταση, κατέστη μεγαλύτερη μετά την ψήφιση της κατάπτυστης «Συμφωνίας των Πρεσπών», με την οποία η Ελλάδα παραχώρησε εθνότητα και γλώσσα στο πολυσυλλεκτικό μόρφωμα των Σκοπίων. 
Τέλος, όπως πολλές φορές έχω τονίσει στην αρθρογραφία και στον δημόσιο μου λόγο, ο Ελληνισμός βρίσκεται σε μονοπάτι παρακμής και για  αυτό απαιτείται η δημιουργία ενός νέου Πολιτικού Υποκειμένου Ανατροπής, στον ευρύτερο δημοκρατικό πατριωτικό χώρο,  απέναντι στην σημερινή ελλιποβαρή και ανεπαρκή κομματοκρατία, που αποτελεί μεγάλο βαρίδι στις πλάτες της χώρας.
Θα παρακαλούσα να δημοσιεύσετε τα ανωτέρω, για την αποκατάσταση της αλήθειας.  

Γ. Παπασίμος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.