Τελευταίες Ειδήσεις

Κωστής Χατζηδάκης: «Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον Μικέλη»
Με δήλωση του ο Κωστής Χατζηδάκης - στα πλαίσια της εκδήλωσης που κάνει ο Μικέλης Χατζηγάκης στους ετεροδημότες της Αθήνας -  μιλάει με πολύ θερμά λόγια για την υποψηφιότητα του Μικέλη Χατζηγάκη, υπογραμμίζοντας «το ήθος του, τις γνώσεις του και την διάθεση του για προσφορά στα Τρίκαλα και την Ελλάδα».
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαίρει το μέχρι τώρα έργο του νέου Τρικαλινού πολιτικού στην εκπόνηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνει την διάθεση προσφοράς στον τόπο του και ζητά την αξιοποίηση των γνώσεων και των εμπειριών του προκειμένου η Ελλάδα να γίνει μια κανονική Ευρωπαϊκή χώρα.
Η πλήρης δήλωση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:
«Τον Μικέλη Χατζηγάκη δεν τον ξέρω μόνο λόγω του πατέρα του και φίλου μου Σωτήρη Χατζηγάκη. Ξέρω τον ίδιο προσωπικά και τον ξέρω καλά.

Πρώτα απ’ όλα είναι φίλος του επιστημονικού μου συνεργάτη στο γραφείο μου, του Γιώργου Χριστόπουλου, τον οποίο άλλωστε πάντρεψε πρόσφατα.
Δεύτερο, και κυριότερο, συνεργαστήκαμε για την εκπόνηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, ήτανε συνεργάτης μας στην γραμματεία προγράμματος για θέματα τραπεζικά, επενδυτικά, αναπτυξιακά.
Έχω αντιληφθεί λοιπόν ότι είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις, με διεθνείς παραστάσεις και με ήθος. Είναι όμως ταυτόχρονα και ένας νέος πολιτικός με διάθεση προσφοράς στον τόπο, με διάθεση να αξιοποιήσει τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του προκειμένου η Ελλάδα να γίνει μια κανονική Ευρωπαϊκή χώρα.
Μέσω αυτού του μηνύματος θέλω να ευχηθώ στον Μικέλη καλή επιτυχία και καλή προσπάθεια για όλους μας μετά τις 7 Ιουλίου στην νέα Βουλή των Ελλήνων με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έτσι ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο και η προοπτική σ’ αυτή την χώρα.
Μικέλη μου, καλή επιτυχία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.