Τελευταίες Ειδήσεις

Το μήνυμα του Βασίλη Αναγνωστόπουλου για το ψηφοδέλτιο και τις εκλογές


Με τον δικό του τρόπο σχολιάζει και καυτηριάζει τις πολιτικές εξελίξεις, όσον αφορά την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, ο εν δυνάμει υποψήφιος  γι’ αυτό Βασίλης Αναγνωστόπουλος, με δημόσιο μήνυμα-τοποθέτηση, που κοινοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.
«Η αξιολόγηση ενός ατόμου είναι το Βιογραφικό, το Αυτοδημιούργητο, η Οικογένεια, ο Τόπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε, οι Σπουδές, τα Διδακτορικά, οι Μετεκπαιδεύσεις, η Θητεία σε θέσειςευθύνηςμετάαπόπετυχημένηδημόσιαέκθεση και κρίση, η συνολική Εμφάνιση, η Προσφορά στον ΑΝΘΡΩΠΟ, η κοινωνική Αποδοχή και οι έξωθεν μαρτυρίες (οι καλημερες που αυθόρμητα και όχι εκβιαστικά εισπράττει στο δρόμο), η Αξιοπρέπεια, η Εντιμότητα, το Ήθος, η Καλοσύνη, το αληθινό Χαμόγελο κλπ…

Θα συμπληρώσω κάτι πέραν των παραπάνω. Αυτό που μετράει είναι η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ και η ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ανά πάσα στιγμή  ενός Ανθρώπου.
Όλα εκτιμώνται και κρίνονται από τον καθέναν μοναδικά!
Όπως μοναδικά καλούμαστε όλοι να ψηφίσουμε αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και επαναφορά στην κανονικότητα, επιλέγοντας στις ερχόμενες  εθνικές εκλογές της 7/7/2019, Κυριάκο Μητσοτάκη».

Έχει κανείς αμφιβολία πως ο γνωστός και αγαπητός γιατρός τα είπε όλα μέσα σε λίγες αράδες;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.