Τελευταίες Ειδήσεις

Εθελοντική Αιμοδοσία Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (Σ.Υ.Π .Ε. Τ.)
    
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (Σ.Υ.Π.Ε.Τ.), με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, καλεί την Παρασκευή  14  Ιουνίου 2019 και ώρες 09:00-12:00, στην αίθουσα 102 του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων , στην  προγραμματισμένη από το Σύλλογο, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ για την Τράπεζα Αίματός των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων  και των μελών της.
     Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.), τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Την ημέρα αυτή τιμάται, διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει προσφέροντας δύο πολύτιμα αγαθά χωρίς ανταμοιβή: λίγο από το χρόνο του και 400ml αίμα από τα 5 λίτρα που έχει.  
 
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, πρόσφατα βραβεύτηκε από το Υπουργείο Υγείας σε τελετή απονομής βραβείων εθελοντισμού, που διοργανώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης της πολύτιμης συμβολής όλων όσων προσφέρουν αίμα στην Τράπεζα αίματος μας.  
Καλούμε όποιον επιθυμεί να προσέλθει σε αυτήν την προσφορά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης…
Δώσε Αίμα. Χάρισε Ζωή.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ  Σ.Υ.Π.Ε.Τ.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.