Τελευταίες Ειδήσεις

Ο.Λ.Κ.- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

 
       
Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, στο διάστημα 10/14 Ιουνίου 2019, η επίσκεψη στην Καλαμπάκα και στην ευρύτερή της περιοχή,  μιας μικρής αντιπροσωπείας του Αλπινιστικού  Συλλόγου Σβάμπαχ (από την αδελφοποιημένη πόλη της Γερμανίας). Προηγήθηκε πρόσκληση της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας , στα πλαίσια  της οικοδόμησης διακρατικών σχέσεων φιλίας, συνεργασίας και ανταλλαγών,  με σκοπό τη γνωριμία και την προώθηση της περιοχής μας και της αντίστοιχης  γερμανικής , όσον αφορά  στην αναρρίχηση , στην ορειβασία , στα μνημεία πολιτισμού κ.λ.π.
        Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε, υψηλού τεχνικού επιπέδου, αναρρίχηση , από κοινού , σε βράχους των Μετεώρων, ορεινή πεζοπορία, διάρκειας 4 ωρών, στην περιοχή της Καλομοίρας και επισκέψεις σε μνημεία πολιτισμού της περιοχής του Δήμου Μετεώρων. Έγινε συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο .
Η  δε αντιδήμαρχος πολιτισμού και παιδείας κ. Μπαντέκα- Νάνη δέχτηκε επίσημα την αποστολή στο δημαρχείο.
        Σημαντικό ρόλο, στην υποδοχή και στη φιλοξενία των γερμανών, έπαιξε ο Σύλλογος Αδελφοποιημένων πόλεων  Καλαμπάκας , που είχε άψογη συνεργασία με την Ορειβατική Λέσχη.
        Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος και περιμένουμε τη συνέχειά του.
                                                     ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.