Τελευταίες Ειδήσεις

Σταθερά και ξεκάθαρα δίπλα στους εργαζόμενους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ξεπερνώντας τα ψέματα και τη μηχανή προπαγάνδας της απερχόμενης κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί τα μεγάλα οφέλη που θα φέρει στους εργαζομένους η πολιτική, που σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί από την ερχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ξεκάθαρα ότι βασικοί του στόχοι είναι να μειωθεί η ανεργία, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και οι εργαζόμενοι να αμείβονται καλά. Να υπάρχουν νέες δουλειές, μια νέα δυναμική προοπτική για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Σε μια εποχή που η ανεργία μαστίζει την ελληνική οικογένεια, η Νέα Δημοκρατία έρχεται και καταθέτει μια πολιτική για μειωμένους φόρους, μειωμένες εισφορές και με κίνητρα στους ίδιους τους επιχειρηματίες, ώστε να προσφέρουν παροχές στους εργαζόμενους. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα δήλωσε ότι θα απαιτήσει να επιστρέψουν οι εταιρικές καταθέσεις, για να ενισχυθεί η ρευστότητα και να επιταχυνθεί η διαδικασία ανάπτυξης.

Πρόκειται για μια πρόταση που στοχεύει πρωτίστως στη μείωση της ανεργίας. Ώστε να μπορέσουν να γυρίσουν στην πατρίδα μας, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που φύγανε για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή σε άλλες χώρες.


Ώστε να βρούνε εδώ δουλειά και να προκόψουν. Να δημιουργήσουν και να μεγαλώσουν εδώ τις οικογένειές τους. Να βλέπουν οι γονείς, εδώ, τα παιδιά τους να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται και αντιμετωπίζει όλα τα ψέματα και τις στρεβλώσεις της απερχόμενης κυβέρνησης, με απαντήσεις, οι οποίες αποδεικνύουν τη σοβαρή στόχευση της Νέας Δημοκρατίας προς μια μεγάλη οικονομική ανάπτυξη.

Πρόκειται για μια πολιτική στοχευμένη να λύσει τα προβλήματα και να προσφέρει ανάσα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας στοχεύει στο να φτιάξουμε ένα δικαιότερο και καλύτερο μέλλον για όλους. Στον δρόμο προς την κάλπη της 7ης Ιουλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πολεμήσει πονηρά, διαστρεβλώνοντας πάντα και τα πάντα για να δημιουργεί εντυπώσεις.

Η ελληνική κοινωνία όμως ξέρει πού να στραφεί, ποιον να εμπιστευθεί, ποιον να ακούσει, από ποιον έχει να περιμένει το μέλλον που της αξίζει. Στρέφεται, εμπιστεύεται, ακούει και αναμένει την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λιούτας Θανάσης"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.