Τελευταίες Ειδήσεις

“Ενημερώνομαι, γνωρίζω, προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους”
Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Νομού Τρικάλων, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019,  θα πραγματοποιήσει την  τελευταία από μία σειρά ημερίδων, με θέματα που αφορούν την ασφαλή κίνηση σε ορεινό πεδίο και την ορεινή διάσωση.

Πρόκειται για μια ενημερωτική ημερίδα, που στόχο έχει την ενημέρωση και την απόκτηση βασικών γνώσεων για την αντιμετώπιση περιστατικών που αφορούν όλους όσους κινούνται σε ορεινά πεδία. Με την χρήση οπτικοακουστικών μέσων και παρουσίαση video, θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν:  την ατομική προστασία, την πρακτική μετεωρολογία, τον προσανατολισμό, την επιβίωση σε ορεινό πεδίο, την διατροφή, την ιστορία της ορεινής διάσωσης, τον σχεδιασμό και την οργάνωση μιας επιχείρησης διάσωσης και τις επικοινωνίες.


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:30-21:00 στον προφήτη Ηλία - ΚΠΕ Περτουλίου. Η συμμετοχή είναι Δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει θα κάνουν κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6972603585  Ξάνθη Σοφία.

Τέλος για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν  τις δράσεις της ομάδας από κοντά αλλά και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητές της, σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη μετά τις 8:30μμ στα γραφεία της ομάδας επί  της Βασ. Τσιτσάνη 48 (πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη) και στα τηλέφωνα 6972603585 Ξάνθη Σοφία και 6937490713 Σακοράφας Μιχαήλ, ενώ μπορείτε να ακολουθείτε την ομάδα στη σελίδα της στο fb ΕΟΔ Τρικάλων.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.