Τελευταίες Ειδήσεις

Αποστολή εντός έδρας για τον Χρίστο Λιάπη

Αποστολή εντός έδρας, εχθές για τον γιατρό και Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστο Λιάπη, ο οποίος βρέθηκε, αρχικώς, στο πανηγύρι της Αγίας Τριάδας στην Παλιά Κουτσούφλιανη, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε παλιούς και νέους φίλους στα ορεινά χωριά της Καλαμπάκας, όπου υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός.
Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικώς:
«Είναι πάντα ξεχωριστή τιμή και χαρά για εμένα να βρίσκομαι ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους και φίλες,  από τον καιρό που υπηρέτησα ως Αγροτικός Ιατρός. Ακούγοντας και πάλι τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Αφουγκραζόμενος τις νέες και τους νέους, αλλά και τις γερόντισσες και τους γέροντες της δοκιμασμένης και τιμημένης μας υπαίθρου που μιλούν όχι στον «υποψήφιο πολιτευτή», αλλά στον «δικό τους» γιατρό.
Γιατί, η νίκη ξεκινά και από την Παναγία, τον Κορυδαλλό, την Τρυγώνα και από κάθε χωριό της Επαρχίας Καλαμπάκας. Εδώ από όπου ξεκίνησα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, ως γιατρός στον νομό των Τρικάλων. Μεταφέροντας -τώρα- και ενισχύοντας το μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στάλθηκε από το iPhone μου
6 συνημμένα
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.