Τελευταίες Ειδήσεις

Χρ. Σιμορέλης: Περιοδείες παντού- Διασχίζει από άκρη σε άκρη το ΝομόΜε καθημερινές εξορμήσεις στην πόλη και τα χωριά, ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ επιδιώκει να έρθει σε επαφή και να μιλήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Στην γιορτή του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε στα χωριά Ασπροκκλησιά, Κουτσούφλιανη, Αύρα, Διάσελλο και Γόμφους. Χθες, Τρίτη 18 Ιουλίου, περιόδευσε στα χωριά Πρίνο, Γενέσι, Πρόδρομο και ακολούθησε ομιλία στο Βαλτινό.
Ο κ. Σιμορέλης διασχίζει από άκρη σε άκρη όλο το νομό, με καθαρές κουβέντες και θέσεις βρίσκεται σε ανοιχτό διάλογο με του πολίτες. Ακούει και συζητά άμεσα με όλους για το έργο της κυβέρνησης, την καθημερινότητα αλλά και για το κοστολογημένο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα της επόμενης μέρας για τον τόπο και τα χωριά μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κρυφή ατζέντα.

Tο διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι ποιοι θα κυβερνήσουν τα επόμενα χρόνια τη χώρα και με ποιο πρόγραμμα. Το δίλημμα είναι αν η Ελλάδα θα επιστρέψει σε αποτυχημένες πολίτικες λιτότητας και σε διάλυση του κοινωνικού κράτους όπως αποτυπώνεται στο πρόγραμμα της ΝΔ ή αν θα προχωρήσουμε μπροστά σε μια πορεία συνεχούς ελάφρυνσης των στρωμάτων που επλήγησαν περισσότερο στη διάρκεια της κρίσης, σε βιώσιμη ανάπτυξη με δίκαιη αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, της εργασίας και των δικαιωμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζητά τη στήριξη των πολιτών ώστε να συνεχίσουμε να βαδίζουμε σε ένα μονοπάτι ασφαλές και ελπιδοφόρο για τη χώρα με την κοινωνία.
Σιμορέλης Χρήστος
Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων με τον
ΣΥ.ΡΙΖ.Α- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.