Τελευταίες Ειδήσεις

Εμφατικό μήνυμα στήριξης από τα ορεινά της Καλαμπάκας για τον Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου

Συνεχίζει με αυξανόμενη δυναμική τις περιοδείες του ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, με την υποψηφιότητά του να δημιουργεί ένα νέο ισχυρό κύμα στήριξης προς το ΠΑΣΟΚ.
Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα ορεινά της Καλαμπάκας και να περιοδεύσει στα χωριά Ελάφι, Καστανιά, Καλογριανή, Γλυκομηλιά, Παλαιοχώρι, Χρυσομηλιά και Αηδόνα.
Εκεί έγινε δεκτός με ιδιαίτερη αγάπη από τους κατοίκους, με τους οποίους συνομίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ταυτόχρονα τοποθετήθηκε και σε μία σειρά από θέματα που απασχολούν τις ορεινές περιοχές.

Το γεμάτο απόγευμα του υποψηφίου βουλευτή έκλεισε στο χωριό της μητέρας του, την Αηδόνα, με τους ανθρώπους του τόπου του να ανοίγουν την αγκαλιά τους σε ένα δικό τους παιδί. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως οι εκλογές μπήκαν, έστω για λίγο, στην άκρη. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι στιγμές κατά την διάρκεια των προεκλογικών περιοδειών, που ο Κωνσταντίνος, αφήνει στην άκρη την πολιτική τους χροιά και απολαμβάνει την προσωπική επαφή που έχει με τον κόσμο, επιδιώκοντας να γνωρίσει ανθρώπους, να κάνει νέους φίλους.
Ο υποψήφιος βουλευτής για μία ακόμη φορά εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος, επισημαίνοντας πως η επόμενη μέρα των εκλογών θα τον βρει δίπλα τους, όπως συνέβαινε και πριν τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.