Τελευταίες Ειδήσεις

Κώστας Σαμαράς στον ΑΝΤ1: O Βασίλης Παλαιοκώστας ήταν «μαθητής» μου


Ο δάσκαλος του Βασίλη Παλαιοκώστα, Κώστας Σαμαράς ή «Πεταλούδας», που αποφυλακίστηκε πριν από έναν χρόνο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, για τη ζωή του στην παρανομία, τις αποδράσεις αλλά και το βιβλίο που έγραψε ο πρώην συνεργός του.
«Ο καθένας που βρίσκεται στον χώρο είτε σαν κρατούμενος είτε σαν καταζητούμενος έχει το δικαίωμα να καταγράψει τους λόγους και τις αιτίες που τον οδήγησαν να κάνει ό,τι έχει κάνει» είπε ο Κώστας Σαμαράς.
«Έχω αποδράσει πέντε φορές, θεωρούσα πρόκληση να βρω τρόπο να αντεπεξέλθω και να βρεθώ ξανά έξω είτε από την κύρια πόρτα να βγούμε ομαδικά είτε από την κλούβα που βγήκα τρυπώντας το πάτωμα» ανέφερε ο πολυδραπέτης, διαρρήκτης και ληστής τραπεζών.

«Η σχέση με τον Βασίλη ξεκίνησε σαν μαθητής προς εμένα και τον αδερφό του στην παρανομία και πρέπει να ομολογήσω ότι ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο ως προς τα αποτελέσματα. Μακάρι να τη βγάλει καθαρή γιατί του την έχουν στημένη στη γωνία» σημείωσε αναφορικά με τη σχέση του με τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.