Τελευταίες Ειδήσεις

« Επίσκεψη σε νέες περιοχές της υπαίθρου του Δήμου Μετεώρων»


Του συνδυασμού « Νέο Ξεκίνημα- Ανεξάρτητος Δήμος»
          Του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων
                                       ΘΟΔΩΡΗ  ΑΛΕΚΟΥ
         
Παρασκευή 10 Μαϊου :
Προορισμός  του συνδυασμού ,στη συνέχιση της πορείας προς την ύπαιθρο, με την παρουσία του ίδιου του επικεφαλής του συνδυασμού κ.Θοδωρή Αλέκου και μεγάλου αριθμού υποψηφίων , τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Καλ/κας Μουργκάνι,Μεγάλη Κερασιά και Ορθοβούνι καθώς και μέρος της Δημοτικής Ενότητας Μαλακασίου που περιελάμβανε τα  ορεινά χωριά Τρυγώνα και Πεύκη.
Μικρά χωριά χτισμένα σε όμορφες τοποθεσίες και πλαγιές, ντυμένες με τα χρώματα της φύσης.Μοναδικές διαδρομές σε τόπους πολύ κοντινούς,που σε φέρνουν αντιμέτωπο με μια φύση που πραγματικά σε μαγεύει!Καλλιεργήσιμες εκτάσεις εναλλάσσονται αρμονικά με εκτάσεις πλούσιας άγριας βλάστησης ,κυρίως στην Τρυγώνα και την Πεύκη, που προσθέτουν τις πιο χαρούμενες πινελιές σε όλο το τοπίο.
Η δημοτική αρχή του κ. Σινάνη προεκλογικά δεσμευόταν και σ’αυτά τα χωριά για επισκευές του οδικού δικτύου,βελτίωση του εσωτερικού δικτύου και των αγροτικών δρόμων , για αποκατάσταση σε λακκούβες και κάθε μορφής εμπόδια που δυσχεραίνουν την πρόσβαση των κατοίκων στις εργασίες τους
( ποιμνιοστάσια και αγροκτήματα), διευθέτηση ρεμάτων, καθαριότητα, παιδικές χαρές,αναβάθμιση και συντήρηση των υπαρχόντων γηπέδων, ,αξιοποίηση των χώρων της κατασκήνωσης στην Τ.Κ. Πεύκης για φιλοξενία συλλόγων –αθλητικών σωματείων,σχολείων ,ΚΑΠΗ, Περιβαλλοντικών συνεδρίων κ.α.,
Η εικόνα μιλούσε από μόνη της. Οι ίδιοι οι κάτοικοι εκφράζοντας την αγανάκτησή τους χαριτολογώντας λέγανε:  Για έργα του δήμου είπατε; Αν ήταν πρωταπριλιά θα μπορούσαμε να μιλάμε για έργα.

Οι πράξεις της δημοτικής αρχής ελάχιστη σχέση έχουν με την προεκλογική της ατζέντα. Πλήρης έλλειψη σεβασμού προς όλους τους κατοίκους αυτών των περιοχών.
Κοινή διαπίστωση πως η δημοτική αρχή στερούμενη σοβαρού προγράμματος ,αλλά και οράματος πορεύτηκε συμπλεγματικά μέσα από μια μικροπολιτική κοντόφθαλμη οπτική και αντίληψη μίζερης διαχείρισης.
Τελικά εκεί που οι επιδόσεις της δημοτικής αρχής αγγίζουν το απόλυτο μηδέν ,είναι στις τοπικές κοινότητες. Οι περισσότερες δράσεις στις τοπικές κοινότητες επαφίενται αποκλειστικά στο φιλότιμο και τον πατριωτισμό των ανθρώπων των τοπικών συμβουλίων,καθότι δεν υπάρχει κανένας  μεθοδικός σχεδιασμός!
Οι υποσχέσεις για τα στοιχειώδη έχουν ξεχαστεί και οι αξιώσεις των προέδρων των τοπικών συμβουλίων για απλά πράγματα καταλήγουν σε ώτα μη ακουόντων.
                                             ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.