Τελευταίες Ειδήσεις

Χρήστος Σινάνης: Ο λαός αποφάσισε...Νίκη από την πρώτη Κυριακή

Την εκτίμησή του ότι ο λαός του Δήμου Μετεώρων αποφάσισε δυο ημέρες πριν τις κάλπες της Κυριακής 26ης Μαΐου απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας, εξέφρασε το βράδυ της Παρασκευής ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ" Χρήστος Σινάνης.
Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου της Καλαμπάκας πλήθος δημοτών συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Σινάνη ο οποίος ανεβαίνοντας στο βήμα έγινε δεκτός από θερμά χειροκροτήματα και επευφημίες φίλων και οπαδών του κι εκείνος ανταποδίδοντας το χαιρετισμό, ευχαρίστησε όλους για την δυναμική όπως είπε παρουσία τους τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής κρίθηκε δυο ημέρες νωρίτερα, οι δημότες μίλησαν και πάμε πλέον όλοι μαζί για νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Ο κ. Σινάνης έχοντας πίσω του στην εξέδρα όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του, έκανε λόγο για ψηφοδέλτιο νίκης και στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της δημαρχιακής του θητείας υπογραμμίζοντας ότι επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα μεταξύ των οποίων η μονιμοποίηση της ΙΜ Σταγών και Μετεώρων, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, η έλευση του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα, η κατασκευή πάρκου 20 στρεμμάτων, η μετονομασία του Δήμου κ.α. ενώ έχουν δρομολογηθεί έργα που έχει ανάγκη ο τόπος και οι δημότες.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι στην επόμενη τετραετία με εμπειρία και σχέδιο θα γίνουν και οι ενδεδειγμένες ενέργειες ώστε ο Δήμος να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο ενώ αναφερόμενος στα όσα του καταλογίζουν οι επικριτές και οι αντίπαλοι την απάντηση θα δώσει ο λαός στην κάλπη. 






















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.