Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας-"Υποδομές με στόχο την ασφάλεια και την ανάπτυξηΕδώ και τέσσερα χρόνια, επί ΣΥΡΙΖΑ, ανάπτυξη σημαίνει στασιμότητα.
Ανάπτυξη για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρωθυπουργό σημαίνει εγκαίνια έργων, όπως αυτά που έκαναν στη Θεσσαλονίκη για το μετρό, χωρίς τα έργα αυτά να έχουν πραγματοποιηθεί.
Στον πραγματικό κόσμο, όμως, οι σύγχρονες υποδομές σημαίνουν ασφάλεια και ανάπτυξη.
Επιπλέον, η σημασία τους είναι κομβική, καθώς αν ακολουθηθεί ένα σχέδιο, με σχέση κόστους-οφέλους που θα κινεί την πραγματική οικονομία, χωρίς να δημιουργεί χρέος, τότε αυτό θα οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, σε πολλές θέσεις εργασίας και σε αύξηση του εισοδήματος.
Αυτή λοιπόν τη σημασία των σύγχρονων υποδομών υπερασπίζονται και έρχονται να διασφαλίσουν η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, με το καινοτόμο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε.
Βασικοί στόχοι, η ασφάλεια και η ανάπτυξη.
Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα βασιστεί σε έναν ενιαίο εθνικό σχεδιασμό, που θα εστιάζει σε περιβαλλοντικές, ενεργειακές, μεταφορικές, ψηφιακές και κτιριακές υποδομές.

Οι άμεσες προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι οι ασφαλείς αυτοκινητόδρομοι, η συντήρηση του σιδηροδρομικού δικτύου, οι ενεργειακές διασυνδέσεις των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα, η ανάπτυξη του μετρό στην Αθήνα και η δημιουργία του στη Θεσσαλονίκη, η διαχείριση των απορριμμάτων, η εκκίνηση σημαντικών έργων, όπως το Ελληνικό και η αναβάθμιση των λιμανιών της χώρας.
Για εμάς εδώ στη Θεσσαλία, και ειδικά για τα Τρίκαλα, ιδιαιτέρως σημαντικός είναι ο στόχος της ολοκλήρωσης του Ε65. Ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο, το οποίο στοχεύει στην ασφαλή και σε πολύ μικρότερο χρόνο μετακίνηση και μεταφορά. Το σύγχρονο οδικό δίκτυο μπορεί να φέρει την ανάπτυξη.
Ιδιαιτέρως σημαντικά για τη Θεσσαλία, και όχι μόνο, είναι και τα εγγειοβελτιωτικά έργα, στα οποία η Νέα Δημοκρατία δίνει μεγάλη βαρύτητα, σε αντίθεση με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που εγκατέλειψε και αδιαφόρησε.
Με το πρόγραμμα αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει έμπρακτες εγγυήσεις για την πραγματική ανάπτυξη. Μέσα από τα έργα αυτά, ο στόχος είναι 43.000-45.000 θέσεις εργασίας το χρόνο. Ο στόχος είναι κάθε ευρώ που θα επενδύεται στις υποδομές, να επιστρέφει διπλάσιο στην οικονομία.
Στην στασιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει τέρμα, έμπρακτα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.