Τελευταίες Ειδήσεις

Το ΚΙΝΑΛ…μεγαλώνει…



Μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον με συνεχώς ανοδική πορεία αποτέλεσε η εκδήλωση για τα πρώτα γενέθλια του ΚΙΝΑΛ.
Αυτό δήλωσε ο πολιτευτής του κινήματος στο νομό Κώστας Φαμίσης που βρέθηκε στο κατάμεστο γήπεδο του Σπόρτινγκ όπου παλιά και νέα στελέχη έδωσαν δυναμικό παρόν στήριξης στην πορεία για τη νίκη αλλά και στήριξης στην πρόεδρο Φώφη Γεννηματά που μάχεται για το καλύτερο.
Η πρόεδρος στην ομιλία της τόνισε ότι η πολιτική της κυβέρνησης δεν βοηθά τον τόπο κάνοντας λόγο για εμφυλιοπολεμικό μένος για τους πολιτικούς της  αντιπάλους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να μην πληρώσει πάλι η χώρα το θολωμένο του μυαλό του κ. Τσίπρα».
«Αυτή είναι η τελευταία κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες. Ο κ.Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς» προσέθεσε, ενώ εξαπέλυσε τα πυρά της και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη καλώντας όλους να στηρίξουν το ΚΙΝΑΛ που συνεχώς μεγαλώνει και μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για το μέλλον της χώρας.

ΥΓ. Όσον αφορά τον Κώστα Φαμίση και αυτή τη φορά είχε σειρά επαφών και ανταλλαγής απόψεων αρχικά με την κ. Γεννηματά όσον και παλιά και νέα στελέχη του ΚΙΝΑΛ που εκτιμούν αφάνταστα τον συντοπίτη πολιτευτή για την ανιδειοτελή του προσφορά και τον ακάματο αγώνα του...


















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.