Τελευταίες Ειδήσεις

Αυλαία για την 5η έκθεση-διαγωνισμό του ΣΚΑΘ-450 καναρίνια-αγριοπούλια έδωσαν μοναδικό χρώμα και ήχο




Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η έκθεση-διαγωνισμός του ΣΚΑΘ στα Τρίκαλα κερδίζοντας το ενδιαφέρον φίλων και όχι μόνον των καναρινιών και αγριοπουλιών που και φέτος έδωσαν μοναδικό χρώμα και ήχο…
Η αυλαία της διοργάνωσης έπεσε το μεσημέρι της Κυριακής με την απονομή των βραβείων ανά κατηγορία στα πουλιά που διακρίθηκαν από τους κριτές ενώ από πλευράς του συλλόγου κληρώθηκαν και έξι καναρίνια για όσους αγόρασαν το ημερολόγιο του για την οικονομική του ενίσχυση.
Σημειώνεται ότι η φετινή διοργάνωση ικανοποίησε όλους τους συμμετέχοντες ενώ από πλευράς Δήμου Τρικκαίων υπήρξε η διαβεβαίωση η έκθεση να γίνεται μόνιμα στα Τρίκαλα με την στήριξη του και μάλιστα σε χώρο πολύ πιο άνετο στο εξής.
Υπενθυμίζεται πως η έκθεση ξεκίνησε στις 6 Νοεμβρίου και το διαγωνιστικό κομμάτι της 5ης έκθεσης πτηνών που διοργανώνει ο Σύλλογος Καναρινιών και Αγριοπουλιών Θεσσαλίας, όπου το σύνολο των πουλιών, τα οποία κρίθηκαν από τρεις διακεκριμένους κριτές, Εθνικού και Παγκόσμιου βεληνεκούς, ανέρχονταν στα 450.

Κάθε κριτής, εκ των ανωτέρω, κρίνει και βαθμολογεί τα συγκεκριμένα πτηνά, τα οποία διαγωνίζονται στην προς κρίση κατηγορία, βάσει των προτύπων της κάθε ράτσας.
Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία προέκυψαν τα 3 καλύτερα πτηνά τα οποία κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις αντίστοιχα σε κάθε κατηγορία, αποσπώντας με τον τρόπο αυτό αναμνηστική κονκάρδα και μετάλλιο, αλλά και την ικανοποίηση του αντίστοιχου εκτροφέα ότι οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς που πέρασε είχαν το σωστό αποτέλεσμα.
Η Έκθεση άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και φιλοξενήθηκε στην οδό Γαριβάλδη 6, στην πινακοθήκη "Θεόδωρου Μάρκελλου" και δέχθηκε εκατοντάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα πτηνά και να ξεναγηθούν από τα μέλη του συλλόγου.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.