Τελευταίες Ειδήσεις

Ημερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.


Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου η ΝΟΔΕ Τρικάλων θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα: «ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ».
Κεντρικός  ομιλητής θα είναι ο  Τομεάρχης  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βουλευτής Κυκλάδων  της ΝΔ Βρούτσης Ιωάννης.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο GALLERY ART (ΚΤΕΛ) και ώρα 11:30 π.μ. 
Μερικά από τα προγράμματα που τέθηκαν σε λειτουργία επί υπουργίας του κ. Βρούτση είναι τα ΕΡΓΑΝΗ (Αποτελεσματική καταπολέμηση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, σημαντική μείωση του γραφειοκρατικού και διοικητικού βάρους για τις επιχειρήσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας), ΑΡΙΑΔΝΗ (Οριστική αντιμετώπιση της παραβατικότητας στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης), ΗΛΙΟΣ (Ενιαίο Σύστημα Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων) και ΑΤΛΑΝΤΑΣ (Ατομικό ηλεκτρονικό ασφαλιστικό βιογραφικό για όλους τους ασφαλισμένους της χώρας, που έχουν online τη δυνατότητα να παρακολουθούν την καταγραφή των ενσήμων τους.

Η ΝΟΔΕ Τρικάλων θα συνεχίσει τις ημερίδες και τις πολιτικές εκδηλώσεις  το επόμενο διάστημα, δουλεύοντας  για την νίκη της ΝΔ στις εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν. Οι Έλληνες πολίτες έχουν καταλάβει ότι η χώρα με κυβέρνηση της ΝΔ και  Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα επιστρέψει στην κανονικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.