Τελευταίες Ειδήσεις

Επετειακός μπακαλιάρος στην Κρύα Βρύση



Η ημέρα της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου εκτός της επετειακής και δη διττής σημασίας για τον Ελληνισμό έχει και το παραδοσιακό της έθιμο.
Έτσι μετά την καθιερωμένη θεία λειτουργία και δοξολογία, την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση ως είθισται ο Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ό Άγιος Μηνάς» φρόντισε και φέτος να αναβιώσει ομαδικά το έθιμο κατανάλωσης μπακαλιάρου με σκορδαλιά!
Έτσι από νωρίς οι κυρίες του τοπικού συλλόγου φρόντισαν τα τηγάνια να πάρουν κυριολεκτικά φωτιά και να ετοιμάσουν το νοστιμότατο θαλασσινό έδεσμα που τέτοια μέρα τιμάται δεόντως από όλους του Έλληνες και ως ήταν φυσικό με την παραδοσιακή σκορδαλιά που όπως πάντα συνοδεύεται.

Τα τραπέζια στρώθηκαν σε χρόνο μηδέν και όλοι οι συγχωριανοί αλλά και οι επισκέπτες του χωριού βρέθηκαν ομοτράπεζοι στην αίθουσα του συλλόγου όπου όλοι ευχήθηκαν χρόνια πολλά και ευχήθηκαν ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο και απόλαυσαν τον παραδοσιακό μπακαλιάρο συνοδεία ντόπιου κρασιού και μπίρας ανανεώνοντας το επόμενο ραντεβού για την 25η Μαρτίου του 2019…










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.