Τελευταίες Ειδήσεις

Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας σε Αρχές και φορείς του νομού Μαγνησίας


Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ και ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, Α/Δ’ κ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Βασίλειος, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων τους, επισκέφθηκαν σήμερα (01-02-2018) Αρχές και φορείς του νομού Μαγνησίας.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας συναντήθηκαν με το Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιο, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, το διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο στρατόπεδο «Γεωργούλα» στη Νέα Ιωνία, Ταξίαρχο κ. Παπαδόπουλο Ευάγγελο, το διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, Ταξίαρχο κ. Ματζουράνη Γεώργιο, το διοικητή του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (Π.Ε.Β.) στο Βελεστίνο, Συνταγματάρχη Τεχνικού κ. Γεώργιο Ουρουμίδη, το διοικητή της 111 Π.Μ. στη Νέα Αγχίαλο, Σμήναρχο κ. Γεώργιο Λαγουδάκη, καθώς και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη.    
Οι λειτουργοί της Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των στρατιωτικών Αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου, αφού συνεχάρησαν τον Υποστράτηγο Ιωάννη ΤΟΛΙΑ και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Βασίλειο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.