Τελευταίες Ειδήσεις

Νέα Διοίκηση στον Ερυθρό ΣταυρόΣυγκροτήθηκε σε σώμα πριν λίγο η νέα προσωρινή Διοίκηση που διορίσθηκε με την απόφαση 440/2018 του Πρωτοδικείου Αθηνών. Ο βασικός κορμός της σύνθεσης του νέου Δ.Σ. είναι ο εξής:
Πρόεδρος: Αλέξανδρος  Αλεξανδρής, επίτιμος πρέσβης
Α΄ Αντιπρόεδρος: Μαρούδα Μαρία Ντανιέλλα, επίκουρη καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου
Β΄ Αντιπρόεδρος: Σεραφείμ Σεφεριάδης, επίτιμο Πρόεδρο Εφετών
Γ΄ Αντιπρόεδρος: Χριστίνα Χαρατσάρη-Βαληνάκη, δικηγόρος  Αθηνών
Γ. Γραμματέας: Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, δικηγόρος Αθηνών

Το ειδικό βάρος των ονομάτων και το γεγονός ότι είναι εκπρόσωποι διαφορετικών πλευρών μας κάνει αισιόδοξους ότι θα φέρουν σε πέρας το – πραγματικά – δύσκολο έργο τους και θα οδηγήσουν τον Ερυθρό Σταυρό στον δρόμο της πραγματικής αναγέννησης του.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ερυθροσταυριτών που εκπροσωπούμε στηρίζει επάνω τους την ελπίδα για έναν Ε.Ε.Σ. αντάξιο της ιστορίας του.
Τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα σε ένα (μόνο) site γνωστών συμφερόντων και διαπλοκής μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Τα δημοσιεύματα του τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού) σε όλη την Ελλάδα είναι το πραγματικό βαρόμετρο για την αλήθεια. Η ψύχωση με το παρελθόν και το περιβάλλον Μαρτίνη από το οποίο προέρχονται όλοι οι στενοί συνεργάτες του παυθέντος τ. προέδρου δεν συγκινεί πλέον κανένα Ερυθροσταυρίτη.
Η Πανελλήνια Κίνηση, όπως έχει εξαγγείλει από την ίδρυση της, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του νέου Δ.Σ. για ανασύσταση των διαλυμένων τμημάτων, για χρηστή διοίκηση σύμφωνα με το καταστατικό και την εντολή του δικαστηρίου να οδηγήσει τον ΕΣ σε εκλογές αλλά και κριτής των αποφάσεων και ενεργειών του.
Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του νέου προσωρινού Δ.Σ. καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους...


Η Συντονιστική Επιτροπή της Π.Κ.Ε.
Τάσος Βασιλείου (Λάρισα)
Μάρθα Βουγιούκα (Θεσσαλονίκη)
Κώστας Τσάγκας (Ιωάννινα)
Σέργιος Βαλασιάδης (Πειραιάς)
Πόλα Κουρέτσιου (Λάρισα)
Χριστόφορος Λάσκαρις (Κέρκυρα)
Χρήστος Κοκκίνης) (Τρίπολη)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.