Τελευταίες Ειδήσεις

ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΟ


  
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στο προαύλιο χώρο του  2ο Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας σχολείου σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018. Τα παιδιά των τάξεων του σχολείου αρχικά παρακολούθησαν το κλάδεμα των υπαρχόντων δέντρων και το φύτεμα των νέων δέντρων, τα οποία υποσχέθηκαν πως θα τα φροντίζουν και θα τα παρακολουθούν καθώς θα μεγαλώνουν.
   Αυτή η ενδιαφέρουσα ενέργεια, όπου άλλαξε όψη το σχολείο, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της διεύθυνσης του Σχολείου που μερίμνησε, οργάνωσε τη μελέτη και την υποδομή με το Δήμο Καλαμπάκας, καθώς και του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας (τμήμα Γεωπονίας) που συνέβαλλε με τους ειδικευόμενους μαθητές στην όλη προσπάθεια.

   Ο Διευθυντής του σχολείου ευχαριστεί δημόσια το Δήμο Καλαμπάκας και ιδιαίτερα την υπεύθυνη Καθαριότητας την κα Κουκοράβα - Γκαραγκάνη ΜαρίαΑντιδήμαρχος Θεμάτων Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος που ανταποκρίθηκε στο αίτημα της παραχώρησης και συνεισφοράς των δέντρων, την Γεωπόνο του Δήμου Ανδρομάχη Μαραγκού που καθοδήγησε και επέβλεψε τη φύτευση των δέντρων και τους καθηγητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας κ. Φωλίνα Αθανάσιο (Διευθυντής) και Θωμά Χρήστο (Γεωπονία) που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην προσπάθεια με τους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά και αποτελεσματικά στην εμφύτευση.
   Όμορφο και καθαρό φυσικό περιβάλλον σημαίνει ζωή, υγεία, δημιουργία και όλοι έχουμε υποχρέωση στο βαθμό που μπορούμε, να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση.                                                                                                           
                                                                                                      
                                              
                                                                                                                                   Ο Δ/ντής του 2ου Δημ. Σχολείου Καλ/κας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.