Τελευταίες Ειδήσεις

Στο νέο Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων Θεόκλητο οι Τρικαλινοί υδραυλικοί 13/02/2018Μέχρι το Καλοκαίρι θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις αλλά και το δίκτυο Φυσικού Αερίου στην Καλαμπάκα και έτσι θα αρχίσουν οι συνδέσεις επιχειρήσεων αλλά και νοικοκυριών.
Την είδηση μεταφέρει ο Πρόεδρος του Σωματείου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων κος Νίκος Βαλομάνδρας , όπου πριν λίγο καιρό συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΔΑ Θεσσαλίας Λεωνίδα Μπακούρα.
Έλαβε διαβεβαίωση ότι μέχρι το καλοκαίρι παραδίδεται το έργο προς χρήση, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί και μια ημερίδα στην Καλαμπάκα.
Η  ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο , όπου εκεί θα ενημερωθούν οι Δημότες για την χρήση του αερίου αλλά και άλλα διαδικαστικά θέματα όπως:

  • Ποιες είναι οι καλύτερες συνθήκες που μπορεί να λειτουργήσει μια εγκατάσταση Φυσικού Αερίου και πως ο καταναλωτής θα μειώσει το κόστος.
  • Οι εργασίες εγκατάστασης πρέπει να γίνεται από Διαπιστευμένο Υδραυλικό γιατί σε άλλη περίπτωση οι κίνδυνοι που εγκυμονούν είναι πολλοί. Κίνδυνοι που κατά τον Νίκο Βαλομάνδρα είναι συχνοί αν οι εργασίες δεν γίνουν από τεχνίτες εκπαιδευμένους στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι τα πρόστιμα που υπάρχουν αν αποδειχτεί ότι κάποιος δεν είναι διαπιστευμένος Υδραυλικός είναι μεγάλα ( 1000 έως 10000 ευρώ ) , ενώ σε περίπτωση ατυχήματος υπάρχει αντικειμενική ευθύνη και στον ιδιοκτήτη.
  • Θα γίνει ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας.
  • Το κόστος μιας εγκατάστασης Φυσικού Αερίου ξεκινάει από 2000 χιλιάδες ευρώ και ανεβαίνει ανάλογα με την ποιότητα.
  • Η χρήση επιτοίχιου Λέβητα είναι καλύτερη λόγου του ότι το κόστος κατανάλωσης αγγίζει και το 50%.
  • Καλό είναι όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσου Φυσικό Αέριο να ξεκινήσουν τις εργασίες με το τέλος τους Χειμώνα και να μην περιμένουν το Φθινόπωρο για να κάνουν εργασίες , γιατί το αντικείμενο εργασιών για την πόλη της Καλαμπάκας θα είναι μεγάλο και δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν.
Πάντως μέχρι τώρα για την πόλη της Καλαμπάκας οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 1000 και αυξάνονται καθημερινά.
Επισκέφτηκαν τον Νέο Μητροπολίτη
Η Διοίκηση του Σωματείου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων επισκέφτηκε χθες τον νέο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο.
Ο λόγος της επίσκεψης αφορούσε  στην μεταφορά ευχών στο νέο Μητροπολίτη, για την θέση την οποία ανέλαβε. Συνάμα δε έγινε και ενημέρωση από τους εκπροσώπους των υδραυλικών για την χρήση και τα οφέλη του φυσικού αερίου από κτίρια της Μητρόπολης( Εκκλησίες, γραφεία κ.λ.π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.