Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου


Μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου. Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία και κοπή πίτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμόθεο. Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος Μουζακίου κος Γιώργος Κωτσός, η Σχολική Σύμβουλος της 5ης Περιφέρειας Καρδίτσας κ. Φακίδου Αναστασία και ο Πρόεδρος των εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κουτής Βάιος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Πάτας , ο Πρόεδρος Μορφωτικού Συλλόγου Μαυρομματίου κ. Γιώτης Δημήτρης και οι τοπικοί Σύμβουλοι Νώντας Γκινής και Γεώργιος Νάσιος. Την εκδήλωση συντόνισε ο Δ/ντής Μαυρομματίου Ιωάννης Ανυφάντης,
Ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός στο χαιρετισμό του εξήρε το ποιμαντικό έργο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμόθεου λέγοντας ότι είναι αεικίνητος και πάντα κοντά στο ποίμνιό του και συνέχισε

«Ο Ποιμενάρχης μας με την παρουσία του, το λόγο του και το έργο του μας εμπνέει και μας ωθεί πάντα προς το καλύτερο. Έτσι και σήμερα είναι εδώ στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού του Καραϊσκάκη να μας ευλογήσει και να μας δώσει την ευχή του για τη νέα χρονιά.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή είμαστε πάντα κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα στηρίζοντας το έργο των δασκάλων και των καθηγητών, διότι έχουμε την ακράδαντη πίστη πως μέσα στα σχολεία μας σφυρηλατούνται οι χαρακτήρες και οι προσωπικότητες των αυριανών πολιτών της χώρας μας και του δήμου μας. Γνωρίζω την άριστη δουλειά που κάνουν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία μας και θάθελα να παρακαλέσω και τους γονείς των παιδιών να είναι κοντά στο σχολείο και να το στηρίζουν μ’ όλες τους τις δυνάμεις.

Εδώ στο Δημοτικό Σχολείο του Μαυρομματίου ήδη έχουμε ολοκληρώσει τη θωράκιση του κτιρίου και την εξωτερική του ανάπλαση μέσα από το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, κάναμε παρεμβάσεις και στο εσωτερικό του (πόρτες κλπ), ενώ πρόσφατα αγοράσαμε και το όμορο οικόπεδο προκειμένου να διευρύνουμε τον αύλειο  χώρο του. Μένει τώρα να ανακατασκευάσουμε και το εσωτερικό του σχολείου το οποίο παρουσιάζει κόπωση και γι’ αυτό το λόγο κάναμε αίτημα στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (Αρ. πρωτ. 12/4/17) για να εξασφαλίσουμε τη σχετική χρηματοδότηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.