Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη Ιερωνύμου στον Γέροντα ΑλέξιοΕίναι γνωστό ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος Β’ δείχνει ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη για τον Γέροντα Μητροπολίτη π. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο. Έτσι ο Μακαριώτατος το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε από την Αθήνα στην Θεσσαλία για να επισκεφτεί τον Σεβάσμιο Ιεράρχη και να μάθει την εξέλιξη της υγεία του.

Μαζί του ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.
Στην είσοδο τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.  Άπαντες ευχήθηκαν στον Πολιό Γέροντα Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο ταχεία ανάρρωση.
Εν συνεχεία ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Κέντρου Αποκαταστάσεως για την πορεία αναρρώσεως του Σεβαστού Γέροντος κ. Αλεξίου.


Χάρηκε που τον είδε σε καλή κατάσταση, ενώ μίλησε με το ιατρικό προσωπικό για την αποκατάσταση του εγχειρισμένου του ποδιού του Δεσπότη ενώ ο Γέροντας τον υποδέχτηκε ευδιάθετος και με μεγάλη χαρά τον Αρχιεπίσκοπο, αφού είναι γνωστοί οι πνευματικοί δεσμοί που έχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.