Τελευταίες Ειδήσεις

ΙΜΙΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

22 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από εκείνο το μοιραίο βράδυ, που η ανικανότητα, η πολιτική δειλία, και οι απύθμενες πολιτικές "κατευνασμού" και υποχωρητικότητας, του πολιτικού συστήματος, οδήγησαν στον θάνατο τρεις ήρωες αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, και στο "γκριζάρισμα" περιοχών του Αιγαίου μας. 22 χρόνια μετά ,και οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις ετοιμάζονται για μια ακόμη Εθνική μειοδοσία, αυτή τη φορά ξεπουλώντας το όνομα της Μακεδονίας, και ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για ανεξέλεγκτες καταστάσεις στα Βόρεια σύνορά μας.
Μετά το "γκριζάρισμα" περιοχών του Αιγαίου, μετά από το έσχατο σημείο καταπτώσεως να μιλάμε πλέον ανοιχτά για "ευαίσθητες" περιοχές στην Θράκη,έρχεται και η "σειρά" της Μακεδονίας. Ο κατήφορος του πολιτικού συστήματος δεν έχει τελειωμό. Αφού για δεκαετίες με τις αποφάσεις τους υποχωρούσαν συνεχώς στα Εθνικά μας θέματα, αφού βύθισαν την χώρα στο οικονομικό τέλμα και εξαθλίωσαν εκατομμύρια Ελλήνων, μαλώνουν τώρα στους τηλεοπτικούς δέκτες για την Μακεδονία, αλλά τόσο ο ΣΫΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ για σύνθετη ονομασία μιλούν. Για ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία. Όλα τα άλλα είναι απλά επικοινωνιακά τεχνάσματα.
Όσο για τους ΑΝ.ΕΛ, αυτοί απλά αποτελούν ένα πολύ ωραίο παράδειγμα, για το πόσο πολύ μπορεί να αυτό-γελοιοποιηθεί ένα κόμμα.
Οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όμως είναι εδώ. Τιμούμε, όπως κάναμε από την βραδιά της μοιραίας νύχτας των Ιμίων, μέχρι σήμερα, τους ηρωικούς νεκρούς αξιωματικούς μας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, συμμετέχουμε και προτρέπουμε τον λαό μας να συμμετάσχει, με μια Ελληνική σημαία στο χέρι, και πέρα από κομματικές και ιδεολογικές διαφορές,στο συλλαλητήριο των Αθηνών την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Δίνουμε τις πολιτικές μας μάχες στο κοινοβούλιο και στην Ευρωβουλή, για το δίκαιο του Έθνους μας, παρά τους αποκλεισμούς και την φίμωση.
Η δύναμη του Έθνους μας, όπως απέδειξε και το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης είναι ανεξάντλητη. Και αυτή η δύναμη του Έθνους μας, είναι εκείνη που μπορεί να αποτρέψει κάθε Εθνική μειοδοσία.
ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ- ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Υ.Γ. Ο κ.Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο, εξακολουθούν να δείχνουν (την αναμενόμενη) αφωνία τους σε ότι αφορά το θέμα της Μακεδονίας μας. Προφανώς οι πρόσφατες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί στηρίξεως του νυν Δημάρχου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές από το κυβερνών κόμμα, έχουν "εκτιμηθεί" δεόντως από τον (φιλελεύθερο) κ.Δήμαρχο και την παράταξή του. Να είναι σίγουρος όμως, ότι οι πολίτες αυτής της πόλης, δεν θα έχουν την ίδια άποψη στις επόμενες εκλογές, και δεν θα "εκτιμήσουν" τέτοιου είδους πολιτικά "ειδύλλια".
Από το Γραφείο Τύπου της Τ.Ο Τρικάλων του Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.