Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΜΙΣΗΣ : « Στηρίζω Φώφη Γεννηματά »

Ο υποψήφιος  Βουλευτής   και  Επικεφαλής  του  ψηφοδελτίου , στις  τελευταίες  εκλογές,  ΠΑΣΟΚ  Ν. Τρικάλων  ,  δηλώνει  ότι στηρίζει  την  κ.  Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά:  η δήλωση του.
Σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις   θα στηρίξω  την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ   και υποψήφια   για τη νέα κεντροαριστερά   κ.  Φώφη Γεννηματά, την οποία  εκτιμώ ιδιαίτερα  για το  πολιτικό  της  χάρισμα. Διακατέχεται από  ήθος, τόλμη,  δύναμη και  λογικές  σκέψεις  που  αποβλέπουν  στο  κοινωνικό  σύνολο.
  Ανήκει  στην  κατηγορία  των  υποψηφίων πολιτικών έχοντας  ως  γνώμονα τη διαφάνεια  της  δημοκρατίας  και την οργανωτική  ικανότητα  της  πραγμάτωσης. Παρέμεινε πιστή στις αρχές της ενότητας και του δημιουργικού  πολιτικού  διαλόγου.  Κατέθεσε πρώτη την πρόταση για μια νέα κεντροαριστερά ξεπερνώντας ιστορικά αλλά και σύγχρονα εμπόδια και αγκυλώσεις.

  Οι παραπάνω  ικανότητες  επιβεβαιώνονται  από την αγάπη, την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη που της  δείχνει  ο Ελληνικός - κυρίαρχος λαός  και οι  Ευρωπαίοι πολιτικοί. Με τη συνεπή στάση και επιμονή της , άνοιξε το δρόμο σε όλους όσοι επιθυμούν να   καταθέσουν  το δικό τους πολιτικό λόγο και  να προτείνουν το δικό τους πολιτικό σχέδιο. 

Κρίνω ότι η κ. Φώφη Γεννηματά είναι η πλέον αξιόπιστη επιλογή προέδρου, για όσους θέλουν να διατηρήσει η δημοκρατική  συμπαράταξη το σύνολο των αρχών και αξιών ,  που θα   οδήγηση  τη χώρα  σε τροχιά οικονομικής  ανάπτυξης, πολιτικής  σταθερότητας, στην οριστική έξοδο από την κρίση,  στην παραμονή της χώρας  στην Ευρωπαϊκή  ένωση  και στην οικοδόμηση του κοινωνικού κράτους .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.