Τελευταίες Ειδήσεις

Δάφνη: ΑμΕΑ βίασε και κακοποίησε εθελόντρια του “Βοήθεια στο Σπίτι”



Στην εξιχνίαση μιας απίστευτης υπόθεσης βιασμού και άγριας κακοποίησης 22χρονης φοιτήτριας που συμμετείχε εθελοντικά στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Δάφνης, προχώρησαν χθες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.
Η υπόθεση ξεκίνησε όταν οι γονείς της φοιτήτριας δήλωσαν την εξάφανισή της στο ΑΤ Ζωγράφου.
Αμέσως η αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα με βάση την οποία οδηγήθηκαν στον διαμέρισμα 53χρονου άνδρα, τυφλού κατά 95% και υπέρβαρου, στην περιοχή τη Δάφνης. Αρχικά ο 53χρονος αρνήθηκε τον έλεγχο και οι άνδρες της ΕΛΑΣ ετοιμάζονταν να φύγουν όταν άκουσαν από το εσωτερικό του διαμερισμάτος την κοπέλα να ζητά βοήθεια. Τότε εισέβαλαν στο σπίτι το οποίο ήταν γεμάτο κάμερες, και βρήκαν την κοπέλα δεμένη και κακοποιημένη.

Όταν την απελευθέρωσαν η 22χρονη κατήγγειλε ότι ο 53χρονος άντρας την ακινητοποίησε με αιθέρα και τη βίασε επανειλημμένα με τη χρήση και σεξουαλικών βοηθημάτων. Επίσης είπε ότι μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίησή της μέσω φορητής κάμερας που φορούσε στο κεφάλι του.
Οι αστυνομικοί μετέφεραν τη νεαρή στο νοσοκομείο και συνέλαβαν τον 53χρονο ο οποίος, συύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.