Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Γιάννης Λαγός της ΧΑ στην Καλαμπάκα

Στάση για καφέ και χαλαρή κουβέντα με στελέχη και φίλους του κόμματος έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλαμπάκα ο βουλευτής Β΄Πειραιώς της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.
Ο βουλευτής ως γνωστό το βράδυ της Παρασκευής ήταν κεντρικός ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης στα Τρίκαλα όπου αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καλώντας όλους του πατριώτες να συνταχθούν στον αγώνα για την σωτηρία της χώρας διαβεβαιώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να μάχεται για μια Ελλάδα ελεύθερη και χωρίς μνημόνια.
Στο πλαίσιο της εδώ παρουσίας του έχοντας μαζί την σύζυγο και την κόρη τους, επισκέφτηκε το πρωί τα Μετέωρα συνοδευόμενος από τους Γιώργο Ρούστα και Χρήστο Τσιόλα της Νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος και στην επιστροφή έκανε στάση για καφέ στο "ΕΚΚΕΝΤΡΟΝ" της Καλαμπάκας όπου τα είπε χαλαρά με φίλους της ΧΑ της περιοχής.
Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την υποδοχή που του επιφυλάχτηκε στο νομό και δήλωσε ενθουσιασμένος με την Μοναστική Πολιτεία των Μετεώρων διαβεβαιώνοντας ότι θα ξανάρθει σύντομα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.