Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας από την ΜΟΛΕΚ


Με αρκετά γκάζια αισιοδοξίας και διάθεση διακρίσεων πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από την  Μοτοσικλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας το Σάββατο.
Στο γνωστό χώρο της λέσχης μέλη και φίλοι της έδωσαν το παρόν στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου για την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης  πίτας.
Ο πρόεδρος της ΜΟΛ Καλαμπάκας κ. Σταύρος Μακρής κόβοντας τη βασιλόπιτα ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε χώμα και άσφαλτο επισημαίνοντας την ανάγκη προσοχής και τήρηση των κανόνων του ΚΟΚ και ασφαλείας γενικότερα κατά την οδήγηση.

Παρούσα στην λιτή αλλά όμορφη εκδήλωση της ΜΟΛΕΚ ήταν και η Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Φροσυνάκη η οποία σε σύντομο χαιρετισμό της αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται όπως πάντα στο πλευρό της λέσχης στηρίζοντας τις όποιες δράσεις της πραγματοποιηθούν μέσα στο 2017, αρχής γενομένης από τον Περιφερειακό αγώνα  Scrable που προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΜΟΛΕΚ κ. Μακρής.
Σημειώνεται ότι μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η βράβευση μελών της λέσχης που συμμετείχαν σε αγώνες την προηγούμενη χρονιά και διακρίθηκαν σε αυτούς ενώ όπως πάντα ακολούθησε μικρή δεξίωση σε κλίμα ευχάριστο και αρκετό κους-κους για τους δυο τροχούς και φυσικά για τις μοναδικές συγκινήσεις που προσφέρουν στους λάτρεις αυτών.

Το αχτύπητο δίδυμο Ηλίας και Στέφανος Ντάπας έδωσε όπως πάντα το παρόν






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.