Τελευταίες Ειδήσεις

Έκοψε την πίτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας



Την πρωτοχρονιάτικη πίτας της έκοψε χθες το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας στις εγκαταστάσεις της μέσα σε κλίμα εορταστικό και αισιοδοξίας για το νέο έτος 2017.
Η λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε στις 11.00  προεξάρχοντος του Καθηγούμενου της ΙΜ Αγίας Τριάδος  Μετεώρων Αρχιμανδρίτη Δομέτιου  συμπαραστατούμενου από τον πρεσβύτερο π. Δημήτριο Σπυρόπουλο.
Μετά την ευλογία της βασιλόπιτας ο π. Δομέτιος  έδωσε τις  ευχές για καλή χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή στην Διοίκηση και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας υπογραμμίζοντας ότι επιτελεί σημαντικό έργο στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της ΠΥ κ. Τσιορλίδας αφού έδωσε τις ευχές του για την νέα χρονιά αναφέρθηκε στο αξιόμαχο των ανδρών και την ετοιμότητά τους, ενώ ευχαρίστησε την τοπική εκκλησία και τον Δήμο Καλαμπάκας για την έμπρακτη στήριξη της υπηρεσίας.
Διαβεβαίωσε ότι από πλευράς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα υπάρχει πάντα ετοιμότητα ώστε όποτε και αν χρειαστεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες ενώ ευχαρίστησε και όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας παρατέθηκε μικρή δεξίωση προς τιμή των παρισταμένων και ξενάγηση στους χώρους της υπηρεσίας.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.