Τελευταίες Ειδήσεις

...Παράσταση κεφιού η μουσική συνάντηση του «Επί Σταγών»


Δεν χρειάστηκαν ιδιαίτερες και εξοντωτικές πρόβες, ανάλογες εκείνων των παραστάσεων και γενικότερα των εκδηλώσεων του για να δημιουργήσουν ένα κλίμα μοναδικό και ο λόγος φυσικά για το Θεατρικό Εργαστήρι ¨Επί Σταγών» και την επιτυχημένη  μουσική του συνάντηση.
Η συνταγή ήταν απλή, καθώς  το οικογενειακό κλίμα, η διάθεση και το πάθος για τον πολιτισμό και τη δημιουργία πάνω σε αυτό τον τομέα δεν απαιτεί πολύ κόπο για να περάσουν καλά και να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη.

Έτσι το βράδυ της Παρασκευής μέλη και φίλοι του «Επί Σταγών» έδωσαν το ραντεβού τους για την φετινή μουσική συνάντηση στο χώρο του Grand Meteora Hotel και η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία κατακλύζοντας την αίθουσα η οποία δεν άργησε νε μετατραπεί σε μια απέραντη σκηνή όπου άπαντες είχαν ρόλο στη διασκέδαση και έδωσαν πράγματι τον καλύτερό τους εαυτό.
Τελικά η πίστα όπως αποδείχτηκε ήταν μικρή για να χωρέσει όλους κι έτσι ο χορός και το κέφι κατέλαβαν κάθε σπιθαμή της αίθουσας αφήνοντας στην άκρη έστω για μια βραδιά πρόβες και προετοιμασίες για νέες πολιτιστικές δράσεις ενώ αργά τα ξημερώματα ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη μουσική τους συνάντηση.
Σημειώνεται ότι χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του ΔΣ-Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης με ευχές για υγεία, επιτυχία και συνέχιση του δημιουργικού έργου και οι κ.κ. Μιχαλάκης και Σκρέκας που συνεχάρησαν τα μέλη του «Επί Σταγών»  για το έργο τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.