Τελευταίες Ειδήσεις

Κυνήγι θησαυρού και καντάδες στην Καλαμπάκα



Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε φέτος το Κυνήγι Θησαυρού στην Καλαμπάκα στο πλαίσιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.
Έτσι το μεσημέρι του Σαββάτου οι ομάδες που συμμετείχαν αντίστοιχα στο 8ο Κυνήγι και το 6ο παιδικό συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου απ΄ όπου οι διοργανωτές έδωσαν το σύνθημα της εκκίνησης και ξεχύθηκαν στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης αναζητώντας τον θησαυρό.
Με πολύ κέφι και πάθος οι κυνηγοί έτρεξαν με πολύ καλή διάθεση να λύσουν τους γρίφους και να φθάσουν στην επιτυχία παρότι μια μικρή βροχή πήγε να χαλάσει το παιχνίδι αλλά κανείς δεν το έβαλε κάτω ενώ υπήρχε και ο γιατρός ασφαλείας Χρήστος  Λιάπης που ανταποκρίθηκε ανιδιοτελώς στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Τελικά μετά από πολύωρες αναζητήσεις οι «Αμπελαλέ» ήταν αυτοί που αναδείχτηκαν νικητές και νε μέσω πανηγυρισμών τους ανακοινώθηκε το έπαθλο που αντιστοιχεί σε μια εκδρομή στην πόλη των Ιωαννίνων.
Οι εκδηλώσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου Καλαμπάκας συνεχίστηκαν το βράδυ με τους κανταδόρους να βγαίνουν στους δρόμους της πόλης.

Ειδικότερα τα μέλη του χορευτικού ομίλου «ΜΕΤΕΩΡΑ» με πολύ κέφι σεργιάνισαν τραγουδώντας  αποκριάτικες καντάδες και όχι μόνο και συμπαρέσυραν περαστικούς στο κέφι αλλά και τον χορό που έστησαν στην κεντρική πλατεία Ρήγα Φεραίου συντροφιά με τον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη, Αντιδημάρχους και τον συμπολίτη γιατρό Χρήστο Λιάπη…έτοιμο να επέμβει…












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.