Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας από την Δημοτική Βιβλιοθήκη και βραβεύσεις στα παιδιά και τα ΜΜΕ

Με πολλές ευχές για τη νέα χρονιά, πλούσια δράση αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας στο χώρο όπου στεγάζεται προσωρινά.
Τους παριστάμενους καλωσόρισε με σύντομο χαιρετισμό της η κ. Φρίντα Στεργίου η οποία ευχαρίστησε όλους στηρίζουν το έργο της Βιβλιοθήκης και τις δράσεις που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια τονίζοντας την ιδιαίτερη συνδρομή του Δήμου, των εθελοντών, των συμμετεχόντων αλλά και των τοπικών μέσων ενημέρωσης τα οποία συμβάλλουν τα μέγιστα προβάλλοντας το όλο έργο και κάνοντας το γνωστό στο ευρύ κοινό.
Χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μπαντέκα-Νάνη η οποία συνεχάρη τους ανθρώπους της βιβλιοθήκης για το πλούσιο και σημαντικό έργο που επιτελεί διαβεβαιώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα αρωγός στην όλη προσπάθεια της.
Ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας και βραβεύσεις σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκστρατεία του Future Library με απονομή επαίνων, βραβεύτηκε επίσης η μαθήτρια της Β΄Λυκείου Ελένη Σιάχου για δυο πίνακες που φιλοτέχνησε αναφορικά εμ την πόλη που έχουμε και εκείνη που θα θέλαμε να είναι καθώς και οι εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης για την στήριξη και προβολή του έργου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας όλα αυτά τα χρόνια.

Η λιτή εκδήλωση έκλεισε με μικρή δεξίωση αλλά και πολλή μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας η οποία με την δωρεά της Καλαμπακιώτισσας Κατερίνας Δημουλά θα αλλάξει ριζικά τα δρώμενα στο συγκεκριμένο χώρο.