Τελευταίες Ειδήσεις

Σοβαρό τροχαίο στην οδό Πίνδου της Καλαμπάκας

Ένας εκκωφαντικός θόρυβος τάραξε την ηρεμία των περιοίκων της Περιφερειακής οδού Πίνδου Καλαμπάκας νωρίς το πρωί της Κυριακής οι οποίοι πετάχτηκαν έξω στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει.

Η εικόνα που αντίκρυσαν τους άφησε άφωνους καθώς ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εκτράπηκε της πορείας του, χτύπησε στο κράσπεδο  και στη συνέχεια σε κολώνα φωτισμού.

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουση2ς ήταν το όχημα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές μέσα από το οποίο βγήκαν σώοι και χωρίς αμυχή ο οδηγός και οι συνεπιβαίνοντες.

Του συμβάντος επιλήφθηκε στο ΑΤ Καλαμπάκας που διενεργεί την σχετική προανάκριση ενώ από πλευράς του Δήμου Μετεώρων εκδόθηκε ανακοίνωση για τον φωτισμό της οδό Πίνδου στην οποία αναφέρεται:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΙΝΔΟΥ

Προς  ενημέρωση των συμπολιτών μας  και των επισκεπτών, μετά το σημερινό ατύχημα  ΙΧ  στην οδό Πίνδου, δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα στον οδοφωτισμό . Συγκεκριμένα, από τις αποθήκες του ΟΣΕ έως και την δυτική έξοδο ( μέχρι και το Αστυνομικό Τμήμα) δεν θα λειτουργούν τα φώτα της συγκεκριμένης  οδού έως και την αποκατάσταση του προβλήματος.

Εφιστούμε την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς και τους πεζούς, τις βραδινές ώρες προς αποφυγή ατυχήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.