Μαρτίνς: «Eίμαι ευτυχισμένος για το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, αφιέρωσε την μεγάλη αυτή επιτυχία στον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, δηλώνοντας «ευτυχισμένος» για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. 

«Αφιερώνουμε το πρωτάθλημα στον πρόεδρο» είπε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός. «Πραγματικά δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωταθλητής. Ήταν μία χρονιά γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας μας και το αφιερώνουμε στον πρόεδρο, που πάντα μας στηρίζει».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήραμε το πρωτάθλημα. Κάναμε μία επίδειξη ισχύος απέναντι σε έναν συνδιεκδικητή του τίτλου. Είμαστε πολύ περήφανοι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που το γιορτάζουμε. Όλοι θέλουν να είναι στη θέση του Ολυμπιακού», είπε χαρακτηριστικά. 

Η πανηγυρική φωτογραφία του Ελ Αραμπί 

Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί ανέβασε πανηγυρική φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Τούμπας μετά την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Στη φωτογραφία ποζάρει σε selfie μαζί με τους  Βαλμπουενά, Λαλά και Εμβιλά. «Πρωτάθλημα αδερφέ μου» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Με το τελευταίο σφύριγμα του Πορτογάλου διαιτητή ο πάγκος του Ολυμπιακού μπήκε στο γήπεδο και ξεκίνησαν τα ξέφρενα πανηγύρια.

Δείτε βίντεο από τη φιέστα: